lørdag 17. april 2010

Vulkanutbruddet på Island.

Natur&Foto sine medarbeidere Erlend og Orsolya Haarberg befinner seg i nærheten av vulkanutbruddet på Island. De forteller at de endelig har fått klarvær. De ser nå vulkanen spy ut aske bare 5 kilometer unna.

Erlend forteller: Et utrolig syn, i morges fikk vi fotografert lyn fra røyksøylen. Synes det står som et symbol på hvilke krefter som er i sving. Heldigvis er vinden på vår side så vi har sluppet å få asken mot oss enda. Takket være at vi ble her i natt så er vi en av de få som har tilgang til området. Veien inn hit har vært sperret i hele dag. Snart drar vi opp på en topp på motsatt side av vulkanen for å få med kveldslyset.

Mvh Erlend og Orsolya

Foto begge bilder: Erlend Haarberg


Vi ønsker Erlend og Orsolya lykke til videre og har bedt de om å være forsiktige. Det er som vi alle har sett utrolige krefter som er i sving. Det er helt klart at dette er en skrekkblandet opplevelse. Når jeg fikk se bildene de sendte fikk jeg frysninger på ryggen. Vi følger spent med på deres videre ferd.

kai Jensen
Webredaktør
Natur&Foto

4 kommentarer:

 1. Flotte bilder av noe skremmende. Godt de er trygge der de er da. Jeg skrev om Katla inne hos meg i går, for det er litt fasinerende det hele.Håper hun sover videre. God helg!

  SvarSlett
 2. wow.... that is amazing!! Hey Kai, you are not there yourself? Now i'm a little bit dissapointed ;-)
  Greetz Desiree

  SvarSlett
 3. Jeg liker spesielt godt det øverste bildet som gir en god dokumentasjon på varme, krefter og ikke minst røyken da som lammer deler av Europa akkurat nå. Lykke til videre!

  Per E.

  SvarSlett
 4. Såå sykt stili!! Har så lyst til Island og ta bilder! Første bilde var knall stili! :D

  SvarSlett

Hei!
Velkommen til å legge inn din kommentar på Natur & Foto sin blogg.