fredag 16. april 2010

Fuglekikking og safari som reiselivsprodukt i Norge

Tekst og foto: Kai jensen
Norges Skogeierforbund og Din Tur inviterer til nasjonal konferanse med Naturbasert reiseliv på programmet. 5. - 6. mai på Rica Hell Hotell.

Det er mange spennende temaer som skal taes opp under konferansen. Hvordan kan Norge bli en mer attraktiv destinasjon for fuglekikking/safari? Finnes det er marked for norsk safari og fuglekikking? Fotografen som målgruppe og fotoskjulet som produkt.
Dette er bare litt av temaene som skal diskuteres, se hele programmet her.

Selv har jeg hatt stor glede av ørne fotografering med guide i Flatanger og på Træna. Trane fotografering ved Hornborgasjøen i Sverige. Og ikke minst fotografering av bjørn ulv og jerv i Finland. Tilrettelagt fotografering som dette gir alle muligheter for unike naturopplevelser. Det blir spennende å se resultatet av konferansen. kan hende det åpner seg nye spennende fotolokaliteter for naturfotografen.

1 kommentar:

  1. Nyyyydelig..! En stupende ørn av ettellerannet sort... Fuglesafari høres interessant ut, så lange man har ett kamera som holder følge.. Dét drømmer jeg om nåe om dagen.
    Jeg har tenkt på det noen ganger i det siste, at til å bo i ett slikt flott land, har jeg hørt så godt som INGENTING om safari eller muligheter til å fotografere villt.. Jeg henger i feil kretser tydeligvis? eller..

    SvarSlett

Hei!
Velkommen til å legge inn din kommentar på Natur & Foto sin blogg.