torsdag 15. april 2010

Full fart på orremyra.

De siste dagene har det vært flotte forhold på leiken. Fotograf Duy Pham kunne glede seg over soloppgang, orrespill og en rekke hanekamper da han ble med Baard Næss og Torbjørn Martinsen for å oppleve vårens vakreste eventyr. Det eneste som manglet var hønene, men de er ikke mange dagene unna. De første hønene pleier å dukke opp rundt midten av april, og de er der til nærmere mai. Vi vil opplyse på bloggen når første høne kommer.

Duy Pham forteller her om sin opplevelse på orremyra.
Alle foto: Duy Pham
Torbjørn Martinsen og Baard Næss har lagt opp en unik plass. Der man kan oppleve orrehanespillet på en fantastisk måte. I løpet av noen dager har jeg fått mange flotte bilder, og for første gang vært med på en orrhaneleik i fantastisk lys.

Det å kunne komme seg bort fra alt stress, støy, trafikk og lignende for bare å nyte leiken og stillheten er ubetalelig. Beliggenheten er sjarmerende med perfekte lysforhold. Når det i tillegg er full action fra fuglene, så kan det ikke bli bedre. Absolutt verdt å booke seg inn på en slik severdig fotoshoot.

Uten Torbjørn og Baard ville jeg aldri fått så flotte og uforglemmelig dager med fine bilder.
Og jeg skal nok tilbake igjen..

Mange takk for fine dager.

2 kommentarer:

  1. wow, vilka fina bilder. Orrar ska ju vara svenska skogsfåglar, men jag har aldrig sett några i verkligheten. Roligt att se dina.

    http://nfbird.blogspot.com

    SvarSlett
  2. Stilig!!
    Skulle gjerne opplevd noe slikt selv en gang.. etterhvert kanskje...

    SvarSlett

Hei!
Velkommen til å legge inn din kommentar på Natur & Foto sin blogg.