torsdag 19. november 2009

Snart 500 abonnenter

Natur&Foto har sendt ut sitt andre nyhetsbrev, dette kan du lese i sin helhet på vår hjemmeside ved å følge denne linken. Nyhetsbrev nummer 2 fra Natur&Foto. Ønsker du å abonnere på nyhetsbrev fra Natur&Foto kan dette gjøres ved å legge inn din mailadresse nederst til høyre på vår hjemmeside naturogfoto.no

Vi har satt oss et mål om 500 abonnenter før de første nyttårsrakettene treffer bakken. Vi har i skrivende stund passert 400 abonnenter! Abonnent nummer 500 hundre er rett rundt hjørnet. Vi ønsker å gjøre litt ekstra stas på nummer "500" gratis abonnement, 8 GB minnekort fra Stavanger Foto og Baard Næss sin flotte naturfotobok "Naturen i fokus" venter den heldige.

Vi har allerede omtalt Natur&Foto sin første abonnent og nummer hundre. Du kan lese mer om hvem som ble nummer en her. Og du kan lese mer om abonnent nummer hundre her.

Det er også gøy å se at bloggen har stort besøkstall og mange følgere, i skrivende stund 31. Ønsker du og bli en følger kan du klikke på følg nede til høyre på bloggen.

De beste fotohilsener

Kai Jensen
Web-redaktør

1 kommentar:

  1. Blir det mulig å følge Natur & Foto på Facebook og Twitter?

    John Sandøy

    SvarSlett

Hei!
Velkommen til å legge inn din kommentar på Natur & Foto sin blogg.