søndag 8. november 2009

Finalist, årets kokebok 2009

Natur & foto sin redaktør baard Næss lager flotte bøker og for det vanker det priser. På sidene til Apertif.no står det å lese: Etter lange og grundige diskusjoner har juryen kommet frem til fem verdige finalister til Beste norske kokebok 2009.

De enkelte bøkene vurderes blant annet etter følgende kriterier:
• Kreativitet
• Originalitet
• Språklig kvalitet
• Kvalitet på oppskriftene
• Design/bildekvalitet/trykk/papirvalg
• Brukervennlighet
• Blir man ”sulten” av boken?
• Tilgjengelighet på råvarene som er brukt i oppskriftene

Og en av de fem bøkene som skal vurderes er "Mat fra skogen" av (Magnus Sjøberg og Baard Næss)

Vi i Natur&Foto gratulerer! Det er en seier bare å komme opp blant de fem finalistene.

Les mer på Apertif

3 kommentarer:

 1. Blir Natur & Foto bare et blad og en blogg der gutta i redaksjonen skal slå seg på brystet og vise frem seg selv?

  Det er vel det enkelte har fryktet? Og en av årsakene til litt av turbulens rundt oppstarten.

  Vi får vente på det første magasinet før vi drar en konklusjon, men de første innleggene på bloggen tyder på at det her blir selvprofilering for alle penga.

  SvarSlett
 2. Hei Anonym
  Bloggen skal ikke bare være nyheter om redaksjonens medarbeidere, men skal presentere interessante nyheter om naturfoto-Norge og om foto generelt. Med andre ord - hvis du eller noen andre har en nyhet om ting som skjer i det langstrakte land, så er det ikke noe i veien for at vi kan publisere det på våre sider. Send gjerne inn nyheter til undertegnede som er web-redaktør. Og når det er snakk om bladet som kommer snart, vil vi som journalister og redaktører selvfølgelig skrive i bladet - noe annet hadde vel vært utopi - men vi skal også presentere og portrettere fotografer fra både inn- og utland. Og vi skal presentere spennende temaer som mange vil kunne dra nytte av. Dette handler ikke om selvprofilering, men å tilby landets skare av naturfotointeresserte et magasin fullt av spennende og stimulerende stoff.

  Mvh
  Kai Jensen
  Web redaktør

  SvarSlett
 3. Hei Anonym

  Har du lest alle innleggene? Jeg har til nå lagt ut to hvor det siste handler kun om foto, om lek og eksperimentering og litt oppmuntring til lidenskapen. Det vil komme mer etterhvert, men akkurat nå står jeg midt i flytting, og pc,n er midlertidig pakket bort.

  Poenget er at de to innleggene er langt unna "slå seg på brystet" som du kaller det, og i tillegg skrevet av en jente:p

  Når det er sagt så er det jo veldig hyggelig å publisere flotte nyheter rundt redaksjonen. Det viser at redaksjonen har faglig tyngde og vet hva de driver med. Dessuten er det feil å sammenligne en blogg med et magasin:)
  Så len deg tilbake, vent på første nummer, så tror jeg du vil se at magasinet absolutt ikke kommer til å handle om selvprofilering. Det nærmeste blir de gangene man må bruke egne bilder som visuelt eksempel til et tips eller en veiledning;)

  -Trine

  SvarSlett

Hei!
Velkommen til å legge inn din kommentar på Natur & Foto sin blogg.