tirsdag 6. oktober 2009

Vi er endelig i gang!

Vi er nå endelig i gang med det som skal bli en storsatsning på natur og foto. Dette er da også grunnen til at vi har valgt å gi magasinet navnet Natur & Foto. Bloggen her vil bli brukt av alle oss i redaksjonen. Dette håper vi vil gi en interessant og spennende blogg med masser av bilder og gode historier.
Du kan sortere innleggene på navn i menyen til høyre. Ønsker du å gå til vår hjemmeside Natur & Foto kan du følge denne linken Natur & Foto.

Mitt navn er Kai Jensen og jeg er web redaktør og bloggansvarlig for Natur & Foto. Jeg holder til i Nittedal, hvor det i dag er et øsende regnvær. Til tross for plaskregnet så er høstfargene helt fantastiske, så i morgen må jeg nok bare komme meg ut på tur.

Jeg håper du vil følge oss videre her på Natur & Foto sin blogg og ikke minst besøke oss på vår hjemmeside.

Elgfoto: Kai Jensen

Ha en fortsatt strålende høst!

Med de beste fotohilsener

Kai Jensen

5 kommentarer:

 1. GRATULERER ALLE I REDAKSJONEN!

  Blir spennende å følge med fremover - LYKKE TIL!!
  //GO

  SvarSlett
 2. Lycka till! En framtida trogen läsare :)

  SvarSlett
 3. Good luck, ser frem til mange spaennande bilder ;-)))
  T

  SvarSlett
 4. Hei Kai, og alle dere andre i redaksjonen! Sprekt gjort av dere å satse på et eget tidsskrift for naturfotointeresserte. Håper dere lykkes i et tøft marked, og ser med spenning frem mor det første nummeret!

  SvarSlett
 5. I just found your blog and want to say thank you ! It is really nice post thanks for sharing and just keep up the good work !

  Video Lesson ! Full Movies ! Photography ! Forex Striker ! Stock Tips

  SvarSlett

Hei!
Velkommen til å legge inn din kommentar på Natur & Foto sin blogg.