søndag 23. mai 2010

Nytt brukerforum på Natur&Foto

Et helt nytt brukerforum er opprettet på Natur&Foto. Som registrert bruker kan du legge ut bilder, ta del i diskusjoner med mer. Brukerforumet er primært for alle oss som er glad i natur og foto. Og best av alt det er helt gratis :-)

Med et brukerforum får vi et sted å legge ut bilder. Diskutere og kommentere bilder. Kanskje finner du nye venner med samme interesse. I så fall kan dere lage deres egen gruppe på Natur&Foto. Vi i Natur&Foto synes dette er spennende. Nå ønsker vi tilbakemeldinger fra våre brukere på hva dere synes om brukerforumet.

Du er hjertelig velkommen til å ta turen innom vårt brukerforum.

Klikk her for å komme til innloggingssiden. Ps: Har du mottatt brukernavn og passord fra oss tidligere kan du benytte dette for å logge inn.


Med de beste hilsener.

Kai Jensen
Web-redaktør
Natur&Foto

6 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 2. Hej!

  Det fungerar inte för mig att registrera mig för sidan säger att jag inte har skrivit in användarnamn fast jag har det. Några tips på hur man löser detta? (Funkar varken i Safari 3.0 eller Firefox på mac)

  Tack på förhand.

  Mvh Isak

  SvarSlett
 3. Takk Isak, nå er alt i orden og du kan registrere deg hos oss. Takk for tilbakemeldingen...

  SvarSlett
 4. hei :)

  Jeg lurte bare på om noen av dere har lyst og vurdere et vinner bilde?

  Jeg skal ha en fotokonkurranse på bloggen min, og vil veldig gjerne ha en bra permie, så jeg lurte på om noen av dere har lyst og vurdere det som vinner? :)

  Håper på svar :)

  Mvh
  Charlotte S. Eikrem

  SvarSlett
 5. Hei. Jeg er medlem på forumet men får ikke lagt ut bilder. Hva er kravene på filene som skal lastes opp? Ser at maks størrelse er 1000kb men er det noen makskrav på høyde/lengde?

  SvarSlett
 6. Hei igjen!
  Forsøk 700 px på lengste side.
  Mvh Baard

  SvarSlett

Hei!
Velkommen til å legge inn din kommentar på Natur & Foto sin blogg.