fredag 21. mai 2010

Europas naturskatter

Pressemelding fra Tom&Tom Forlag
Årets vakreste bok er utvilsomt Europas naturskatter, utgitt av Forlaget Tom&Tom, som blant annet drives av Tom Schandy, redaktør i Natur&Foto. Dette er resultatet av det europeiske fotoprosjektet Wild Wonders of Europe, det største fotobaserte naturvern-initiativet som noen gang er gjennomført. 69 av Europas fremste naturfotografer har vært på 125 oppdrag til alle Europas land. Dette har resultert i en bildebase på 200 000 bilder og er grunnlaget for denne gigantboka på 288 sider i stort praktbokformat. De norske fotografene i dette mega-prosjektet har vært Pål Hermansen, Erlend Haarberg, Ole Jørgen Liodden, Nils Aukan, Kai Jensen og Tom Schandy.

Foto: Kai JensenTom Schandy med den nye praktboken Europas naturskatter. Schandy var med som fotograf i prosjektet, og er i tillegg norsk oversetter og utgiver av Europas naturskatter.

I tillegg til denne boka presenteres også prosjektet gjennom en rekke utendørs- og innendørs utstillinger, AV-show, TV-programmer og foredrag. Den første utendørsutstillingen åpnes av prinsesse Irene av Nederland i Haag torsdag 27. mai. Tom Schandy vil være til stede og dekke begivenheten for Natur&Fotos utgave nummer 3 som kommer i august-september. Prosjektet blir også presentert i en stor artikkel i National Geographic som kommer i handelen nå i slutten av mai.

Les om prosjektet på: www.wild-wonders.com

Praktboka kan bestille direkte fra Tom Schandy for kr. 448,-, frakt inkludert.

Send din bestilling til tschandy@online.no. Skriv Europas naturskatter i emnefeltet.

Boka er til salgs NÅ i butikkene til Norli, Notabene og enkelte Libris. Boka er i stort praktbokformat på 288 sider, men koster KUN KR. 398,-. Ta kontakt ved kjøp av større kvantum. Ypperlig gavebok for bedrifter og organisasjoner.

BESTILL BOKEN HER.

3 kommentarer:

 1. Tom er rask til å sende ut bøker, det skal han ha!

  Jeg anbefaler den på det sterkeste. Det sniker seg med et og annet litt kjedelig og sidrumpet bilde, men svært mye av dette er ekstremt bra og inspirerende. Ulv som river ihjel villsvin, sovende spermhvaler i fantastisk formasjon under vann, verdens mest sjarmerende steppeørnunger... og Sven Zaceks snøtunge graner under stjernehimmel og nordlys som er så vakkert at man får tårer i øynene.

  SvarSlett
 2. En flott praktbok med mange utrolige bra bilder som kan anbefales på det sterkeste

  SvarSlett
 3. Congratulations, your blog is very good!! Greetings.

  SvarSlett

Hei!
Velkommen til å legge inn din kommentar på Natur & Foto sin blogg.