onsdag 3. februar 2010

Natur&Foto kommer til Saltstraumen hotell 6. februar.

Tekst og foto: Kai Jensen.
BioFoto, forening for naturfotografer stifter nytt lokallag i Nordland. Natur&Foto er i denne anledning invitert for å holde foredrag med en presentasjon av det nye naturfotomagasinet. Dette gir alle som bor i nærheten en mulighet til å bli bedre kjent med bladet Natur&Foto.

Det er åpent hus fra 1200 til 1500 lørdag 6. februar på Saltstraumen hotell. Under lørdagen vil du kunne stifte bekjentskap med Natur&Foto, samt en rekke andre naturfotointeresserte personer. Fra programmet kan nevnes lokal fotoutstilling, fotokonkurranse og foredrag med Torbjørn Martinsen samt foredrag av Kai Jensen fra Natur&Foto, om Natur&Foto.

Vi håper dette vil samle masser av naturfotointeresserte og at BioFoto lykkes med sin etablering av et aktivt lokallag i Nordland.

Du finner hele programmet på BioFoto sine hjemmesider biofoto.no

1 kommentar:

  1. Takk for at du ble med til saltstraumen i forbindelse med stiftelsemøte BioFoto Nordland. Det var til stor hjelp å ha en skikkelig foredragsholder til stede. Selv om du primært presenterte Natur&Foto så viste du mange flotte bilder og bidro i de generelle diskusjonene. Jeg tror mange av de som var tilstede satte pris på å ha en skikkelig naturfotograf tilstede som de kunne diskutere og høste erfaringer fra.

    Ta gjerne en titt på bloggen til BioFoto Nordland http://nordland-biofoto.blogspot.com

    John Sandøy
    Sekretær BioFoto

    SvarSlett

Hei!
Velkommen til å legge inn din kommentar på Natur & Foto sin blogg.