fredag 15. januar 2010

Lansering av Natur&Foto på Fotomessen

Redaksjonen: Tom Schandy, Merci Abrahamsen, Baard Næss, Kai Jensen og Trine Rasch-Olsen.
Tekst: Kai Jensen Foto: Frank Hesjedal og Tom Schandy.

I dag har vi lansert Natur&Foto på Fotomessen i Lillestrøm. Interessen var stor og mange ventet spent på lanseringen som fant sted klokken 12.30. Messegeneral Jonas Lemberg foretok den offisielle lanseringen av Natur&Foto. Redaktør Tom Schandy og Baard Næss presenterte videre bladet og redaksjonen. Det ble tegnet godt over 100 nye abonnement på dagens messe. Det skulle tyde på at veldig mange var fornøyde med førsteutgaven. Det var stor trengsel rundt standen den første timen, kaffe og kaker ble fortært, og abonnement tegnet i stor stil. Magasinet er nå også på vei til alle våre abonnenter. Vi i redaksjonen er spente på tilbakemeldingene fra dere.

Det er gledelig og inspirerende for alle oss som arbeider med Natur&Foto og få slik oppmerksomhet. Mange har etterlyst et magasin som Natur&Foto. Når vi nå endelig har fått et slikt magasin så er jo det fantastisk moro!

Dagsvinner.
Trond Martinsen fra Trøgstad ble trukket ut som dagsvinner og får et 4GB minnekort fra Fotovideo i posten. Vi trekker også dagspremier fra Fotovideo i morgen og på søndag.

Hjertelig velkommen til Natur&Foto sin stand på Fotomessen!

4 kommentarer:

 1. En riktig fin gratulasjon får dere fra meg! :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye! Dette er et etterlangtet blad og forventningene er høye! Men etter raskt å ha bladd gjennom første utgave på messa ser det ut til at dere innfrir! Så nå gleder jeg meg til første nummer dumper ned i postkassa:-) Lykke til videre!!

  Mvh Henrik

  SvarSlett
 3. Mange takk for hyggelige gratulasjoner!
  Bladet dumper ned i abonnentenes postkasser i disse dager. De første tilbakemeldingene er kommet og alle er godt fornøyde med bladet. Det er hyggelig å høre.

  Kai Jensen
  Natur&Foto

  SvarSlett
 4. idag fick vi svenskar första nummret.bra jobbat. en bra tidning. hoppas fortsättningen blir lika bra

  SvarSlett

Hei!
Velkommen til å legge inn din kommentar på Natur & Foto sin blogg.