søndag 17. oktober 2010

En utrolig flott dag på Sognsvann!


Foto: Kai jensen
Mange takk til alle dere som var innom vår stand på Sognsvann i dag. Det er kjempehyggelig å treffe gamle og nye abonnenter. Vi fikk mange nye abonnenter og er strålende fornøyde.

Nærmere 400 møtte opp på Roy Mangersnes sitt foredrag, senere på dagen foreleste Kai Jensen om Nordmarka. Avslutningsvis viste Roar Sandvik Fra FotoVideo frem tegninger av FotoVideo sin nye butikk som åpner i februar. En skikkelig godtebutikk for alle som er interessert i utstyr og duppeditter :-)

En velfylt utstyrsbod med masser av snadderutstyr ble stilt til disposisjon av FotoVideo i eget telt nede ved Sognsvann for den som ville prøve. Et populært tilbud skal man dømme utifra trengselen rundt teltet.

Vi ser frem til like nydelig vær, og like mange fremmøtende også neste år.

Hilsen Baard, Tone og Kai fra Natur&Foto som sto på Natur&Foto standen i dag.

3 kommentarer:

 1. wHAT color! very intense, very strong, I love it. .. perfect light
  Hilsener

  SvarSlett
 2. Tror heller de fremmøtte gjerne vil takke, så tusen takk for to flotte foredrag! = ) Virkelig inspirerende bilder både du og Roy Magersnes kom med!

  Er noe nybegynner, men lurer litt på hvaslags objektiv og innstillinger du brukte for å få en så uklar bakgrunn på bildet på s. 16 i årest 2. utgave ad Natur & Foto.

  SvarSlett
 3. Takk for kommentarer, det er hyggelig å få tilbakemeldinger her på bloggen.

  Hei Trond, når det gjelder bildet som du sikter til er det flere forhold som spiller inn. Først må man ha litt tur med bakgrunnen. Det er en fordel med god avstand mellom motiv og bakgrunn. Så har jeg benyttet en kraftig tele, en 500 mm. dette hjelper til med å viske ut bakgrunnen. Så til sist er det en fordel med stor blenderåpning. På bildet som du sikter til har jeg brukt blender blender 4.0.

  Hyggelig å høre at du likte foredragene.

  Mvh
  Kai Jensen

  SvarSlett

Hei!
Velkommen til å legge inn din kommentar på Natur & Foto sin blogg.