torsdag 3. desember 2009

Nå også på Facebook

Natur&Foto er nå ute på Facebook vi håper mange vil følge oss også der. Natur&Foto er takknemlige for alle tilbakemeldingene som vi får. Både på Facebook, og her på bloggen. Det er for leserne vi lager bladet, alle innspill er verdifulle for oss. I den anledning er det positivt at våre lesere nå har mulighet til å nå oss igjennom ulike kanaler.

Natur&Foto nummer en begynner å ta form, det flikkes på layout, tekster gjennomleses. Innhold og form er i ferd med og sette seg. Følelsen for av dette blir noe stort blir bare større og større. Vi gleder oss til lanseringen av Natur&Foto nummer en på fotomessen 2010 15. januar!

Bildet under er tatt på en fantastisk tur jeg hadde til Grønland i august/september.

Hilsen Kai Jensen
Wbredaktør Natur&FotoFoto: Kai Jensen

4 kommentarer:

 1. Herlig bilde kai.

  Slike bilder er viktige i klimadebatten som kommer til å kulminere de neste ukene pga toppmøtet i København. Grønland føler virkelig den globale oppvarmingen på kroppen. Mer enn 273 milliarder tonn is forsvinner nå hvert år

  Tom Schandy

  SvarSlett
 2. Så härlig bild. Skön färg och ton i bilden och vilken fin kontrast månens "varma" färg mot den övrigt blå och lite kalla färgen i bilden. Gillar speglingen i vattnet av både månen och isberget. Sån lugn och skön stämmning i bilden. Njuter!! :)

  Mvh Christer

  SvarSlett
 3. This is one of the most stunning photos I've ever seen! The gorgeous color of the moon in contrast with the icy blues is so striking! Just beautiful!

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelige tilbakemeldinger, fint å høre at bilde falt i smak. Thank you Debra, nice to see that you enjoy my photo.

  best regards
  Hilsen Kai

  SvarSlett

Hei!
Velkommen til å legge inn din kommentar på Natur & Foto sin blogg.