tirsdag 30. november 2010

NRK1 tirsdag 30. november kl 19.45 Ut i naturen: Naturfotografene

I et år har naturfotografene Torbjørn Martinsen, Guttorm Næss og redaktør i Natur&Foto Baard Næss jobbet med en film for NRK. I kveld får vi se resultatet.


Foto: Baard Næss
Gaupe midt i et boligstrøk, tiur i slåsskamp, nærkontakt med bjørner, jerv og ulv. Tre gode venner bruker nesten all sin fritid til fotografering og filming i naturen. Torbjørn, Baard og Guttorm er godt kjent i naturfotomiljøet. Vi som kjenner dem, vet at det legges ned utallige timer på deres største hobby og lidenskap. Nemlig Naturfoto. Det er en lidenskap som ikke kan forklares, det er ren galskap. Ja bedre ord kommer jeg ikke på. Gutta er nok enige i at dette er en herlig galskap, som gir livet både mening og tilfredsstillelse.

Bli med bak kameraet i kveld og ta del i guttas lidenskap for naturfoto.
Les mer på ut.no

13 kommentarer:

 1. Waw, wonderful capture! i love how looks this lince.. Felicitaciones :)

  SvarSlett
 2. Helt fantastisk flott og inspirerende! Naturen vår er så enestående vakker og spennende at det finnes ikke ord.

  Kjenner en glød for dyreliv og naturfoto med å se slike innslag og bilder.

  mvh Knut Børge Strøm

  SvarSlett
 3. Jeg likte godt det jeg så på ut i naturen her i dag, spesielt innslaget med Fiskeørna ble min favoritt del. Greit med den snutten fra de finske skoger også.
  Gav inspirasjon dette!

  Per E.

  SvarSlett
 4. Tusen takk for en eventyrlig stund via programmet i kveld.

  SvarSlett
 5. Beste ut i naturen så langt jeg kan huske! Gratulerer med flott promotering av naturen vår.

  SvarSlett
 6. Dette var flott reklame for norsk natur og naturfotografering, levert av en meget dyktig naturfoto-trio. Veldig bra program!

  SvarSlett
 7. Dette var det beste "Ut i naturen"-programmet jeg har sett på aldri så lenge. Får bare lyst til å komme seg ut i naturen...

  SvarSlett
 8. Gratulerer, alle tre - og tusen takk for det beste norske naturprogramet jeg kan huske!

  For en gangs skyld var det gjennomført gode bilder i et helt Ut i naturen. Det er sannelig ikke ofte vi ser BBC-kvalitet i norske produksjoner, så dette var et utrolig hyggelig unntak!

  Kombinasjonen av stills og video var ypperlig, og jeg tipper vi kommer til å se mer av det framover.

  SvarSlett
 9. Hei:)

  Flott reklame for Norsk natur. Vi lever i en verden truet av forurensing og lite gjennomtenkte ingrep i naturen. Med slike programmer får man vist hvilke verdier naturen har å gi. Dette er noe vi ønsker gi vår neste generasjon. Felles har vi alle et ansvar. Slike program er med på at man tenker gjennom hva man gjør med naturen.Hilsen fra Ballteground photo.

  Geir Jartveit

  SvarSlett
 10. Gratulerer med et kjempefint program alle tre.. Jeg koste meg godt både med gode bilder og fin video. Historien viste godt hvordan naturen kan oppleves med kamera som følgesvenn.. Veldig fint.

  Tusen takk.

  Jan-Eilert

  SvarSlett
 11. Hei !
  Jeg må bare takke for alle de positive tilbakemeldingene både her på bloggen, facebook og ikke minst sms meldinger. Det var også hyggelig at NRK fikk ny seer rekord på Ut i naturen program sendt hverdager. Over 700 000 seere er målt. Det viser hvor stor interessen er for natur i Norge. Det viser også hvor stor nysgjerrighet og interesse det er for naturfoto. Ønsker dere alle en god førjulstid!
  Mvh Baard

  SvarSlett
 12. En galskap jeg virkelig burde deltatt mere i!

  FOR ett flott bilde! Jeg hadde følt meg skikkelig beæret over å være i nærheten av ett slikt rovdyr...=)

  SvarSlett
 13. very nice photo; and very nice blog. Bravo

  SvarSlett

Hei!
Velkommen til å legge inn din kommentar på Natur & Foto sin blogg.